MOVADO i samarbete med LivingRoom Coffee and Connection!

Livingroom Coffee And Connection

Nu har det nya Caféet LivingRoom öppnat i Vasastan och jag kan stolt berätta att jag är en av terapeuterna som kommer att arbeta där!

LivingRoom Coffee and Connection är alltså ett café som har både kaffe och terapi/coaching på menyn! Jag finns där i egenskap av hälsopedagog och massör och kommer att stå i kassan på torsdagar mellan kl. 10-15. Läs mer om Livingroom C&C HÄR.

Mina tjänster på LivingRoom:

 

Samtal/Coaching:

För dig som vill ändra något i din vardag men inte lyckas på egen hand. Det kan handla om en ohälsosam vana, att hitta en balanserad livsstil eller hjälp att hitta sin väg i livet. Jag arbetar med motiverande samtal, hälsorådgivning och/eller hjälper dig att lägga upp en plan. Sedan följer jag upp via telefon eller mejl. Uppföljning bör alltid vara en självklarhet vid förändringsarbete för att bädda för ett gott utfall!

Massage:

Jag hjälper dig som upplever problem med smärta och stelhet genom en kombination av olika metoder som:

- Klassisk svensk massage

- Idrottsmassage

- Triggerpunktsbehandling

- Koppning

- TENS

- Stretchövningar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 1 =