MOVADO i samarbete med LivingRoom Coffee and Connection!


Livingroom Coffee And Connection

Nu har det nya Caféet LivingRoom öppnat i Vasastan och jag kan stolt berätta att jag är en av terapeuterna som kommer att arbeta där!

LivingRoom Coffee and Connection är alltså ett café som har både kaffe och terapi/coaching på menyn! Jag finns där i egenskap av hälsopedagog och massör och kommer att stå i kassan på onsdagar mellan kl. 15-19. Bokningsbar är jag tisdagar och onsdagar.

Mina tjänster på LivingRoom:

Samtal/Coaching:

För dig som vill ändra något i din vardag men inte lyckas på egen hand. Det kan handla om en ohälsosam vana, att hitta en balanserad livsstil eller hjälp att hitta sin väg i livet. Jag arbetar med motiverande samtal, hälsorådgivning och/eller hjälper dig att lägga upp en plan. Sedan följer jag upp via telefon eller mejl. Uppföljning bör alltid vara en självklarhet vid förändringsarbete för att bädda för ett gott utfall!

Massage:

Djupgående idrottsmassage – för dig med djupa spänningar behövs mer än ytlig avslappnande massage. Jag värmer upp musklerna ordentligt och sedan går jag vidare med bl a triggerpunktsmassage.

Klassisk Svensk massage – en något mildare massage som ger välmående och välbehag. För dig som bär på stress och vill förebygga djupa spänningar.

Avslappningsmassage – en väldigt mild massage med ytliga massagerörelser i ett mjukt flöde. Passar dig som behöver beröring, lugn och ro. Kanske har du fibromyalgi? Beröring är både smärtstillande och frisätter hormoner som ökar upplevt välmående.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + tolv =